Zapoznaj się z polityką prywatności i plików COOKIES

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.

Zapoznaj się z polityką prywatności i plików cookies Akceptuję - zamknij

OPINIE KLIENTÓW

Codziennie cały zespół apearl® stara się, aby każde zamówienie zostało szybko wykonane i wysłane. Zadowolenie klienta jest zawsze na pierwszym miejscu, dlatego bardzo często pytamy dlaczego wybrali właśnie nas? Część z otrzymanych wiadomości z dumą prezentujemy poniżej :)

Wasza strona dała mi proste odpowiedzi czym różnią się jedne perły od drugich, mogłam bez problemu sprawdzić rodzaj i jakoś perły w produkcie. Lubię jak ktoś zajmuje się jedna dziedzina w całości :) Będę Was polecac i jeśli nadarzy się okazja ponownie skorzystam z oferty:) A zapomniałam dodać że bardzo szybko i z kulturą pomogli mi państwo zrealizować zamowienie:)

Monika, Żołynia 03.05.2019

linia.png

Te perły, to prezent dla mamy na 70 urodziny. Długo zastanawiałam się, co jej podarować i nagle przypomniało mi się, że kiedyś mówiła, że chciałaby mieć perły. Te, które znalazłam w Waszej ofercie, wydały mi się dokładnie takie, jakich szukałam. Do tego bardzo efektowne pudełko, no i certyfikat, który jak podejrzewam, dla mamy będzie nie mniej ważny. Dodam, że przesyłka trafiła do mnie bez problemów i w błyskawicznym tempie. Teraz już tylko czeka na najbliższą niedzielę, aby trafić do rąk jubilatki.

Małgosia, Rawa Mazowiecka 06.04.2019

linia.png

Wybrałam zakup pereł w Apearl, gdyż nikt inny nie mógł się pochwalić tak bogatym asortymentem i jakością wykonania posiadanej biżuterii.

Edyta, Brzesko 04.03.2019

linia.png

Odpowiadając na Wasze pytanie od razu nasuneła mi sie jedna myśl a mianowicie: Jesteście najlepsi w swoim fachu. Zdecydowałam sie na zakup u was gdyż potwierdzacie autentyczność swoich wyrobów, dajecie dożywotnią gwarancję na swoje produkty. Kontakt z Panem Damianem to czysta przyjemność. Otrzymałam odpowiedzi na wszystkie nurtujące mnie pytania:) Co więcej wasze produkty sa wyjątkowe, piękne w swej prostocie i urzekające elegancją. Będę polecać wasze produkty kazdemu, gdyż uwazam że sa godne swojej ceny i uwagi.

Kasia, Nowa Słupia 30.01.2019

linia.png

Wybrałam waszą markę ponieważ uznałam, że skoro jesteście dystrybutorem pereł w Polsce to dla mnie gwarancja jakości plus realne ceny waszych pereł - wszystko to spowodowało, że podjęłam decyzję o zakupie, z którego notabene jestem bardzo zadowolona :)

Agnieszka, Warszawa 18.01.2019

linia.png

Dlatego, że nie jesteście fabryką/supermarketem oferującym każdy rodzaj kamienia tylko skupiacie się właśnie na perłach, które i tak same w sobie są bardzo szerokim tematem o czym przekonałem się z Waszej strony jak również o tym, że trafiłem w dobre ręce specjalistów w swoim fachu. Dodajcie do tego świetną obsługę telefoniczną i błyskawiczną realizację zlecenia i mamy już komplet... No prawie, bo najważniejsza była radość obdarowanej Kobiety oraz jej nieziemski wygląd w operze w blasku cudownego kompletu pereł Waszego autorstwa :)

Krzysztof, 04.01.2019 Jaworzno

linia.png

Dlaczego.....? Ponieważ nigdzie indziej nie spotkałam tyłu interesujących i niebanalnych wzorow, a dodając do tego jakość wykonania i fachowość obslugi, nie miałam wątpliwości, że wybór jest tylko jeden!!!

Monika, Kraków 29.10.2018

linia.png

Chciałem tylko powiedzieć, że właśnie wróciłem z urlopu na którym wręczyłem perły partnerce - była absolutnie zachwycona, a i ja sam uważam, że są naprawdę piękne. Dziękuje serdecznie za szybką wysyłkę i skrócenie naszyjnika, jest idealny i robi ogromne wrażenie. Raz jeszcze dziękuje i czuję, że to nie były moje ostatnie zakupy u Państwa.

Jakub, 19.09.2018 Luxembourg

linia.png

Szukałem czegoś wyjątkowego i bardzo eleganckiego by podarować osobie którą kocham. Tak właśnie trafiłem na Allegro na naszyjnik, a potem na stronę tego sklepu. To co pierwsze przykuło moją uwagę to fakt, że naszyjnik był elegancki ale także niestandardowy. wyróżniał się na tle innych. Dodatkowo jeszcze pasował charakterem do sukni. Całość przypieczętowała cena, która wyglądała dość rozsądnie.

Dodatkowym plusem także było to że czas dostawy był bardzo krótki. Dzięki temu zdążyłem go wręczyć na wyjątkowy bal. Mimo, że historia dość krótka jednak cieszę się że się wydarzyła i wyjątkowa kobieta stała się właścicielką takiego naszyjnika.

Co do odpowiedzi na pytania:
- Duży wybór - szukałem czegoś do już wybranej sukni, więc jak najbardziej znalazłem to co chciałem, a nawet więcej niż jedna opcję
- Szybka realizacja - ociągałem się z zakupem, ale dzięki szybkiej realizacji wszystko się udało. To też miało dla mnie znaczenie.
- Przyjazna strona - ma wszystko co potrzeba żeby zrealizować transakcję. Jasna i czytelna. Możliwość zakupu bez problemu.
- Obsługa klienta - hmmm doświadczeń brak, bo wszystko było w porządku.

Dawid, 25.04.2018 Rzeszów

linia.png

O sprawach oczywistych jak jakość biżuterii i obsługi, bezproblemowy, szybki i miły kontakt nie ma co się rozpisywać, bo to oczywiste. Jesteście w tym zakresie bezkonkurencyjni i wielu mogłoby się od was uczyć.

To co w moim przekonaniu was wyróżnia spośród konkurencji to poza ofertą wzorów klasycznych, macie również wzory i modele ciekawe i niestandardowe, pasujące do każdego stylu, osobowości i wieku, czyli szeroka oferta sprofilowana pod różne grupy odbiorców i wielkość portfeli.

Kolejnym wyróżnikiem jest precyzyjne określenie / specyfikacja jakości pereł. Kupując u was wiem, na co się decyduję, nie kupuję kota w worku.

I po trzecie możliwość ewentualnego dopasowania biżuterii do "rozmiaru" klienta. Nie wykorzystywałam jeszcze tej opcji u was, niemniej sama jej możliwość jest dla mnie istotna, gdyż świadczy o waszym profesjonaliźmie, poważnym i indywidualnym podejściu do klienta oraz zapewnia poczucie bezpieczeństwa w zakresie ewentualnych potrzeb przeróbek czy potencjalnych napraw w przyszłości. Taka świadomość, że posiadacie własną pracownię, która ma konkretne imiona i w razie czego pomoże, ma wiedzę na temat pielęgnacji pereł i jest w stanie pomóc czy coś podpowiedzieć kiedy zadzwonię z lamentem: "o matko, moje perły zaczynają matowieć" ;-)

To chyba najważniejsze dla mnie :-)

Kasia, 25.04.2018 Międzyrzecz

linia.png

Klienci doceniają naszą pracę o czym świadczy również 100% pozytywnych komentarzy na Allegro! Obecnie mało która firma może pochwalić się tak pozytywnymi opiniami ze strony klientów, prawda?

Opinie marki Apearl na Allegro

Dodatkowo posiadamy znak Super Sprzedawcy, który przyznawany jest przez Allegro wyłącznie najlepszym sklepom! U nas masz pewność doskonałej obsługi klienta i oczywiście udanych zakupów :)

Sprawdź jak otrzymać rabat :)